Ντε Λα Μπέγια, Βαρέλα και Σεβτσένκο για Ολυμπιακό

Ντε Λα Μπέγια, Βαρέλα και Σεβτσένκο για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ντε Λα Μπέγια, Βαρέλα και Σεβτσένκο για Ολυμπιακό

bet365

Επιμένουν Ισπανοί και Ρουμάνοι για Ντε Λα Μπέγια και Βαρέλα και Ολυμπιακό ενώ οι Ουκρανοί κάνουν λόγο για τον κίπερ Σεβτσένκο.

Σύμφωνα με ισπανικές πηγές και ρεπορτάζ ο Ντε Λα Μπέγια, ο 31χρονος αριστερός μπακ της Σοσιεδάδ αρέσει και στον Βίκτορ και τον έχει στην λίστα του. Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς ψάχνει αριστερό μπακ. Στην Ιβηρική τονίζουν πως ο παίκτης αυτός μπορεί να κλείσει άμεσα και να έρθει Αθήνα. Για τον Φερνάντο Βαρέλα, τον 29χρονο στόπερ με πορτογαλικό διαβατήριο και καταβολές από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο Βαρέλα ανήκει στην Στεάουα, πρόσφαρα ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να τον κλείσει και οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός δίνει περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Η Στεάουα ζητάει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ. Τέλος υπάρχει και η περίπτωση ενός γκολκίπερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Του 23χρονου διεθνούς Ουκρανού Μικίτα Σεβτσένκο. Ο ουκρανικός Τύπος αναφέρει πως ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί και μπορεί να κάνει κίνηση για τον κλείσει. Όλες αυτές τις ημέρες πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο Λάνγκενφελντ έχουν διαψεύσει σχεδόν ότι όνομα υπάρχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα