Με Givova η Βέροια

Με Givova η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με Givova η Βέροια

bet365

Νέα εταιρεία ένδυσης έχει η Βέροια, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Givova .

Ενώ υπάρχει το ιδιοκτησιακό και γίνεται ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, στη Βέροια φρόντισαν και γι' άλλα θέματα. Το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε συζητήσεις με εταιρείες ένδυσης και κατέληξαν σε συμφωνία, την οποία ανακοίνωσε η «βασίλισσα του Βορρά» την Παρασκευή (24/6). Αυτή θα είναι η Givova, που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2008 και θα ντύνει την ομάδα της Ημαθίας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικών ειδών Givova, η οποία θα προμηθεύει την ομάδα μας με αθλητικό υλικό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η εταιρεία Givova ιδρύθηκε το Μάιο του 2008 στο Scafati της νοτίου Ιταλίας. Μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα δραστηριοποίησής της στο χώρο του αθλητισμού έχει κατορθώσει να συνεργαστεί με ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων σπορ σε όλον τον κόσμο και έχει πετύχει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε άλλες κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις.

Από το καλοκαίρι του 2014 η εταιρεία Athlon Sports (Παγώνης – Μουστάκας) ξεκίνησε τη συνεργασία με την ιταλική εταιρεία, δημιουργώντας το πρώτο και μοναδικό κατάστημα Givova Franchising στην Ελλάδα.

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ καλωσορίζει την Givova στην οικογένεια της Βασίλισσας του Βορρά, πιστεύοντας πως η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει το εφαλτήριο μιας νέας εποχής, γεμάτης επιτυχίες και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα