Κέιν: «Είμαστε από τα φαβορί, μπορούμε να το πάρουμε»!

Κέιν: «Είμαστε από τα φαβορί, μπορούμε να το πάρουμε»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κέιν: «Είμαστε από τα φαβορί, μπορούμε να το πάρουμε»!

bet365

Μια από τις καλύτερες ομάδες του Euro 2016 είναι η Αγγλία, σύμφωνα με τον Χάρι Κέιν, που έδειξε ότι στα «τρία λιοντάρια» πιστεύουν ότι είναι εφικτό να φτάσουν μέχρι την κορυφή!

Ο διεθνής επιθετικός της Τότεναμ, αντιμετώπισε τους εκπροσώπους του Τύπου, το μεσημέρι της Παρασκευής από το Σαντιγί της Γαλλίας και εξέφρασε την αυτοπεποίθηση που παρατηρείται στο αγγλικό «στρατόπεδο» από την αρχή της διοργάνωσης του φετινού καλοκαιριού, με απώτερο σκοπό την παρουσία στον μεγάλο τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου.

«Είναι ένα τουρνουά, το οποίο έχουμε καταλάβει πως μπορούμε να το κατακτήσουμε. Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού αυτή τη στιγμή και έχουμε αισιοδοξία.

Δεν φοβόμαστε κανέναν... Έχουμε δει γενικά τι λέγεται και τι γράφεται για το ζευγάρωμα με την Ισλανδία, όμως έχουμε πίστη στους εαυτούς μας για να τα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, όποιο κι αν είναι το εμπόδιο που καλούμαστε να ξεπεράσουμε» είπε ο Χάρι Κέιν, που όταν ρωτήθηκε για το Brexit, σχολίασε απλά πως:

«Δεν έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ εδώ... Έχουμε μονάχα το Euro στο μυαλό μας... Όταν με το καλό επιστρέψουμε στην Αγγλία θα δούμε τι θα γίνεται...».

 

EURO Τελευταία Νέα