Ο ΠΑΟΚ θέτει ζήτημα διοίκησης στην ΕΠΟ

Ο ΠΑΟΚ θέτει ζήτημα διοίκησης στην ΕΠΟ

bet365

Η οριακή έγκριση του διοικητικού απολογισμού κάνει τον ΠΑΟΚ να θέτει ηθικό θέμα διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη διοίκηση Γκιρτζίκη.

Το οριακό αποτέλεσμα (88 ΝΑΙ – 82 ΟΧΙ), με το οποίο εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός της χρονιάς 2015-16, μεταφράζεται από τον ΠΑΟΚ ως μια συντριβή της σημερινής διοίκησης και νίκη της αντιπολίτευσης, που ηγείται εδώ και περίπου 1,5 χρόνο ο «Δικέφαλος», με στελέχη των ασπρόμαυρων να προμηνύουν σαρωτική ήττα της παράταξης Γκριτζίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Χωρίς να κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, άλλωστε ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν τέτοια πανηγυρική επιβεβαίωση των θέσεων τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν, πλέον, ότι τίθεται και ηθικό ζήτημα και πρόβλημα στη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη διοίκηση Γκριτζίκη.

«Με τόση οριακή ψηφοφορία πως μπορεί να κάνει πίνακες διαιτητών και γενικά να ασκεί διοίκηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αναρωτιούνται ανοικτά στην Τούμπα.

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ ερμηνεύουν το σημερινό οριακό αποτέλεσμα ως «θρίαμβο της αντιπολίτευσης» επισημαίνοντας πως «στις προηγούμενες αντίστοιχες ψηφοφορίες οι διοικήσεις της ΕΠΟ είχαν ποσοστά κοντά στο 80 με 90%», ενώ οι 23 Ενώσεις που καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, έστειλαν σαφέστατο μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

 

Τελευταία Νέα