Άλλα... κόλπα με drone στην προπόνηση του Ολυμπιακού (pics)

Άλλα... κόλπα με drone στην προπόνηση του Ολυμπιακού (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Άλλα... κόλπα με drone στην προπόνηση του Ολυμπιακού (pics)

bet365

Το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού επιστράτευσε ένα drone για την πλήρη κάλυψη των προπονήσεων της ομάδας στο Λάνγκενφελντ.

Από την μία υπάρχει ο Αντώνης Λεμονάκης, ο άνθρωπος που καταγράφει όλες τις προπονήσεις σε βίντεο για να τις βλέπει μετά το τεχνικό επιτελείο και να βλέπει τι πήγε λάθος και πρέπει να διορθωθεί και τι σωστά για να μείνει ως έχει. Βίντεο που κρατιούνται σε αρχείο για την χρήση της ομάδας του Ολυμπιακού ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό είναι το ένα κομμάτι.

Μαζί με την ομάδα όμως είναι και το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ένα άλλο σκέλος το οποίο χειρίζονται άλλοι άνθρωποι. Και που το πρωί της Παρασκευής χρησιμοποίησε για πρώτη φορά drone προκειμένου να έχει καλύτερη κάλυψη και από ψηλά για τις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα