Τζώρτζογλου: «Γιατί δεν κάνατε τον τελικό στο προαύλιο του Κορυδαλλού;»

Τζώρτζογλου: «Γιατί δεν κάνατε τον τελικό στο προαύλιο του Κορυδαλλού;»

Gazzetta team
Τζώρτζογλου: «Γιατί δεν κάνατε τον τελικό στο προαύλιο του Κορυδαλλού;»

bet365

Καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου για τον τελικό Κυπέλλου αλλά και έντονη κριτική προς τον Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου επιτέθηκε στην ΕΠΟ αλλά και στον Σταύρο Κοντονή, λέγοντας χαρακτηριστικά «του χρόνου ο τελικός θα γίνει χωρίς ποδοσφαιριστές».

Μάλιστα, είπε ότι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον τελικό Κυπέλλου ήταν τρόφιμοι των φυλακών.

Συγκεκριμένα είπε:

«Όπως μου είπαν και πρόεδροι από Ενώσεις στις εξέδρες οι περισσότεροι ήταν τρόφιμοι των φυλακών. Γιατί δεν τον κάνατε στο προαύλιο του Κορυδαλλού, πιο οικονομικά θα σας έρχονταν; Όπως το πάει ο Κοντονής του χρόνου ο τελικός θα γίνει χωρίς ποδοσφαιριστές».

Για τον υφυπουργό τόνισε: «Ο Κοντονής το έχει παρακάνει. Είναι πρόεδρος αδειοδοτήσεων, πρόεδρος εφέσεων. Αρχιδιαιτητής. Και επειδή η εθνική πάει κατά διαόλου το πιθανό είναι να γίνει και ο επόμενος προπονητής».

Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ΕΠΟ είπε: «Γίναμε ένα σούπερ μάρκετ, ένα μπακάλικο. Αντί να αγοράζουν πατάτες αγοράζουν συνειδήσεις. Το αυτοκίνητο είναι ένα σαραβαλάκι. Αυτό το κόκκινο αυτοκινητάκι κάποιοι θέλουν να το βάψουν μαύρο κίτρινο πράσινο. Έγώ το θέλω μπλε αυτό το αυτοκινητάκι. Αυτό το κάρο που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αλλάξει, όχι να βαφτεί άλλο χρώμα. Θέλει επισκευή και μετά πέταμα. Αν πάει έτσι θα βρωμίσει την χωματερή. Με καινούργια ανταλλακτικά όμως. Όχι με φαντάσματα του παρελθόντος. Όχι με μπράβους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα