«Ίσως ένας - δύο ακόμη στην πρώτη του Αστέρα»

«Ίσως ένας - δύο ακόμη στην πρώτη του Αστέρα»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Γαλανακόπουλος, καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα στην ομάδα, τονίζοντας ότι ίσως βρεθούν στην πρώτη προπόνηση ένας με δύο νέοι παίκτες ακόμη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Γαλανακόπουλος... ανοίγει την όρεξη στον κόσμο της ομάδας λέγοντας ότι μέχρι τη Δευτέρα (27/6), όπου και είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας, ίσως βρεθούν 1-2 νέα πρόσωπα.

«Και ο Γιώργος, και ο Σταύρος, και ο Κοσμας, και ο sonhy, και ίσως ένας ή δύο ακόμα στην πρώτη της ομάδας» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter χαρακτηριστικά.

Φυσικά μιλάμε για τους Γιώργο Αθανασιάδη, τον Σταύρο Τσουακαλά, τον Σόνι Σεφί και τον Κοσμά Τσιλιανίδη που από το gazzetta.gr μάθατε ότι μετακομίζει στην Τρίπολη, προτιμώντας τους Αρκάδες από τον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα