Προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία, παρουσίαση στην Τούμπα

Προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία, παρουσίαση στην Τούμπα

Gazzetta team
Προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία, παρουσίαση στην Τούμπα

bet365

Για τον ΠΑΟΚ η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας με τις δύο προπονήσεις και την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε και ήταν επικεντρωμένη στην λειτουργική δύναμη μέσω κυκλικής άσκησης με διαφορετικούς σταθμούς. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τεχνικής και εισαγωγή στην τακτική μέσα από παιχνίδι συγκεκριμένου στόχου.

Το απόγευμα, στις 18:30, ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στην Τούμπα μπροστά στον κόσμο του που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα για πρώτη φορά τη νέα σεζόν.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης μαζί με την παρουσίαση των Μάτος, Τζάλμα, Σάκχοφ στους φιλάθλους, θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα