Ζοάο Πέδρο στο gazzetta.gr:«Ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει εξηγήσεις στους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Ζοάο Πέδρο στο gazzetta.gr:«Ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει εξηγήσεις στους οπαδούς του Ολυμπιακού»

bet365

Ο ασίσταντ του Μάρκο Σίλβα, Ζοάο Πέδρο Σόουζα τόνισε στο gazzetta.gr πως εντός της ημέρας ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει εξηγήσεις για την αποχώρηση του. Η είδηση του «διαζυγίου» με τον Ολυμπιακό προκαλεί απορίες και στην πατρίδα του.

Η είδηση της αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο του Ολυμπιακό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αιφνιδιάζοντας όχι μόνο τους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και τους Πορτογάλους.

Οι συμπατριώτες του Μάρκο Σίλβα εξεπλάγησαν από τις τελευταίες εξελίξεις κάνοντας μόνο εικασίες για τους λόγους που επήλθε το «διαζύγιο» ανάμεσα στον 38χρονο τεχνικό και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με ρεπόρτερ από τις τέσσερις μεγάλες εφημερίδες της Πορτογάλίας (A Bola, O Jogo, Record, Mais Futebol) ωστόσο ουδείς ήταν σε θέση να ερμηνεύσει με βεβαιότητα τι ακριβώς συνέβη.

Οι περισσότεροι εξ αυτών κάνουν λόγο για διαφορά φιλοσοφίας σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, η οποία έφερε την ρήξη.

Ο εκ των συνεργατών του Μάρκο, Ζοάο Πέδρο Σόουζα τόνισε στο gazzetta.gr πως ο μέχρι χθες προπονητής του Ολυμπιακού σκοπεύει ακόμη και σήμερα να εξηγήσει στους οπαδούς του Ολυμπιακού τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από τους «ερυθρόλευκους».

«Νομίζω πως μέσα στις επόμενες ώρες ο Μάρκο Σίλβα θα εξηγήσει στους φίλους του Ολυμπιακού γιατί λύθηκε η συνεργασία με τον σύλλογο. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω εγώ κάποιο σχόλιο για το θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα