Βενγκέρ: «Εμείς απλά... ενδιαφερόμασταν για τον Βάρντι»

Βενγκέρ: «Εμείς απλά... ενδιαφερόμασταν για τον Βάρντι»

Βενγκέρ: «Εμείς απλά... ενδιαφερόμασταν για τον Βάρντι»

Από τη στιγμή που ηττήθηκε κατά κράτος, ο Αρσέν Βενγκέρ έπρεπε να περάσει... πλαγίως το θέμα του Τζέιμι Βάρντι, για τον οποίο τόνισε πως η Άρσεναλ απλά ενδιαφέρθηκε και τίποτα παραπάνω!  

Οι «κανονιέρηδες» φέρονταν να έχουν καλύψει απόλυτα τη ρήτρα αποδέσμευσης του Άγγλου επιθετικού από τη Λέστερ και να τον έχουν βάλει σε τρομερό δίλημμα λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Γαλλία ώστε να συμμετέχει στο Euro 2016.

Η Λέστερ με αντιπρόταση αποφάσισε να του προσφέρει γη και ύδωρ για να παραμείνει και όπως έγινε γνωστό από το πρωί της Πέμπτης, ο Βάρντι συμφώνησε να συνεχίσει στο «King Power Stadium», ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, έπειτα από την αρνητική, για την ομάδα του, κατάληξη της υπόθεσης, μίλησε στο «beIN Sports» και τόνισε:

«Νομίζω ότι αυτό που έκανε η Λέστερ είναι και μια επίδειξη δύναμης και του τρόπου με τον οποίο θα λειτουργεί και θ' αντιμετωπίζει τα ζητήματα, ως μεγάλη ομάδα. Για τον Βάρντι, εμείς ενδιαφερθήκαμε, παρακολουθούσαμε την υπόθεση, αλλά αυτό ήταν όλο. Αποφάσισε να συνεχίσει στη Λέστερ κι εμείς του ευχόμαστε καλή τύχη». 

Best of internet