Επαφή Παναθηναϊκού με Σίλντενφελντ

Επαφή Παναθηναϊκού με Σίλντενφελντ

Gazzetta team
Επαφή Παναθηναϊκού με Σίλντενφελντ

bet365

Πέρα από τον Ιβάν Ιβάνοφ, ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει εξετάσει και το ενδεχόμενο επαναφοράς του Γκόρντον Σίλντενφελντ, με τον οποίο λέγεται πως έχει υπάρξει και επαφή...

Ο Κροάτης αμυντικός είχε αποχωρήσει πέρυσι από το «τριφύλλι» για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως, οικογενειακοί λόγοι ενδεχομένως να τον οδηγήσουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει μιλήσει μαζί του για να εξετάσουν τις πιθανότητες νέας συνεργασίας, αν και το κασέ του πλέον κυμαίνεται στις 600.000 ευρώ ετησίως.

Παρ' όλα αυτά, η Ντιναμό δεν θα είχε πρόβλημα να λύσει το συμβόλαιό του, με τον διεθνή αμυντικό να σκέφτεται πλέον το μέλλον του μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Euro 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα