Πρόταση ΠΑΣ Γιάννινα για Μαρινάκη-Δώνη!

Θοδωρής Βασίλης
Πρόταση ΠΑΣ Γιάννινα για Μαρινάκη-Δώνη!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΣ Γιάννινα χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού για τους Νίκο Μαρινάκη και Χρήστο Δώνη.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr οι Ηπειρώτες έκαναν πρόταση στον Παναθηναϊκό ζητώντας τον δανεισμό του Νίκου Μαρινάκη καθώς και του Χρήστου Δώνη!

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι για τη νέα σεζόν και ψάχνουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή τους.

O 23χρονος Μαρινάκης αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ (μια θέση που ο ΠΑΣ ψάχνει για παίκτη μετά την φυγή του Στρούνα) και την περσινή σεζόν μέτρησε 13 συμμετοχές με τους «πράσινους».

Από την πλευρά του ο 21χρονος Χρήστος Δώνης ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο τόσο ως 8άρι αλλά και ως αμυντικό χαφ και στην σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν είχε επίσημα παιχνίδια τόσο στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και στην Λουγκάνο στην οποία είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού.

Νέα επαφή με Ίλιτς

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούσε τον Μπράνα Ίλιτς για την προσφορά του αλλά όπως όλα δείχνουν το θέμα της παραμονής του Σέρβου επιθετικού στην ομάδα δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης αναμένεται να έχει νέα επαφή με τον 31χρονο άσο με την προσφορά του να είναι για διετές συμβόλαιο.

Στόχος των ανθρώπων του «Άγιαξ» είναι να ολοκληρωθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι κινήσεις αυτές ώστε οι ποδοσφαιριστές να τεθούν άμεσα στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη ο οποίος από την Παρασκευή θα ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα