«Η πιο ιστορική της τελευταίας 20ετίας»

«Η πιο ιστορική της τελευταίας 20ετίας»

«Η πιο ιστορική της τελευταίας 20ετίας»

bet365

Με τη φράση «είναι η πιο ιστορική Γ.Σ., ίσως σε επίπεδο 20ετίας» στη Μικράς Ασίας δίνουν το στίγμα του «Δικεφάλου» ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν προς πάσα κατεύθυνση και σ’ όλους τους τόνους, το ενδιαφέρον και την σημασία που έχει η διαδικασία της Παρασκευής (24/6). Για τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του είναι «η πρόβα τζενεράλε για τις εκλογές του Οκτωβρίου».

Ας μην ξεχνάμε ότι η ουσιαστική εμπλοκή του ΠΑΟΚ στα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι έντονη, πάντα με νόμιμο τρόπο, τον τελευταίο 1,5 χρόνο όταν προσπάθησε να συνασπίσει ένα μπλοκ αντιπολίτευσης και το κυριότερο να δημιουργήσει ένα ρεύμα αμφισβήτησης της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Γνωρίζουν, λοιπόν, πολύ καλά στην Τούμπα ότι στο διοικητικό απολογισμό «παίζεται το μεγαλύτερο παιχνίδι». Είναι η πρώτη φορά που θα μετρηθούν τα… κουκιά, έστω κι αν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν μπορεί να συνδεθεί απευθείας με αυτό των εκλογών του Οκτωβρίου, καθώς είθισται «πολλές Ενώσεις να αποφεύγουν να καταψηφίσουν ανοιχτά υπό το φόβο πιέσεων».

Παρά το κλίμα που δημιουργείται στη Μικράς Ασίας πιστεύουν, ότι «το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο οριακό αποτέλεσμα απ’ ότι ήταν το 2012 στην αντίστοιχη διαδικασία της διοίκησης Πιλάβιου», που τότε υπερψηφίσθηκε με 32-23 ψήφους.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά το παρασκήνιο και τις σκληρές μεθοδεύσεις της ΕΠΟ, προκειμένου να μην ψηφίσουν η ΕΠΣΑΝΑ και η ΕΠΣ Άρτας, που ανήκουν στην αντιπολίτευση. Αντίθετα, θεωρούν σχεδόν σίγουρη την «κανονική ψήφο» της συστημικής ΕΠΣ Χαλκιδικής, παρότι 53 στα 62 σωματεία της, έχουν πάει την τωρινή διοίκηση στα δικαστήρια, με την υπόθεση να εκδικάζεται τον Ιούλιο.

Στη Γ.Σ. της ΕΠΟ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει και θα ψηφίσει εκ μέρους της, ο αντιπρόεδρος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

 

Τελευταία Νέα