Βίκτορ: «Το ποδόσφαιρο θέλει μυαλό και καρδιά»

Βίκτορ: «Το ποδόσφαιρο θέλει μυαλό και καρδιά»

Δημήτρης Τομαράς
Βίκτορ: «Το ποδόσφαιρο θέλει μυαλό και καρδιά»

bet365

Τονωτική και εμψυχωτική ομιλία του Βίκτορ Σάντσεθ στην πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Υπήρχαν αρκετά γνώριμα πρόσωπα για τον Βίκτορ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Επόμενο ήταν υπό μία έννοια να νιώσει σαν στο... σπίτι του.

Στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες των πρωταθλητών στο ξενοδοχείο Aqua Dome δεν... μάσησε τα λόγια του: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι έχουν τα πράγματα. Από την μία στιγμή στην άλλη αλλάζουν οι καταστάσεις. Να ξέρετε πως η μπάλα, το ποδόσφαιρο θέλει μυαλό και καρδιά. Αυτά τα δύο αλλά και ψυχικά αποθέματα. Να τα δώσετε όλα για την ομάδα. Με προσπάθεια και σοβαρότητα. Αυτά θέλω από εσάς. Και να είμαστε όλοι μαζί. Ενωμένοι για όλα».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού από την πλευρά τους τον άκουσαν με προσοχή. Του απάντησαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν και εκείνον στην δουλειά του και φυσικά την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα