Τελειώνει με το ιδιοκτησιακό η Βέροια

Τελειώνει με το ιδιοκτησιακό η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τελειώνει με το ιδιοκτησιακό η Βέροια

bet365

Εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό αναμένεται να υπάρξουν στη Βέροια την Παρασκευή (24/6) και σύμφωνα με τις πληροφορίες δε θα αναλάβουν οι Κινέζοι.

Στη Βέροια ήλπιζαν να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν το ιδιοκτησιακό, κάτι που θα γίνει και στην πράξη. Συγκεκριμένα, το εν λόγω θέμα αναμένεται να λάβει τέλος την Παρασκευή (24/6), ώστε να μάθουμε τον άνθρωπο ή την εταιρεία που θα πάρει την ηγεσία του συλλόγου της Ημαθίας. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δε θα είναι η εταιρεία από την Κίνα, όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ο Θόδωρος Καρυπίδης. Από την ΠΑΕ δε βγαίνει κάτι προς τα έξω, παρά μόνο ότι δεν πρόκειται για την εταιρεία που έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα. Έτσι, θα υπάρχει η δυνατότητα να οριστεί το μπάτζετ και να προχωρήσουν οι μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει (Μαυριάς, Χαροντάκης, Μελίσσης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα