Νέα χρονιά με νέα όνειρα για Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Νέα χρονιά με νέα όνειρα για Πανιώνιο

bet365

Με τίτλο «νέα χρονιά, νέα όνειρα» ο Πανιώνιος παρουσίασε τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την ερχόμενη χρονιά. Το φθηνότερο κοστίζει 100 ευρώ και το ακριβότερο 800.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη των πωλήσεων καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Συναισθανόμενη την κρίσιμη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρας μας, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου αυτές να καταστούν εφικτές για κάθε βαλάντιο.

Ως εκ τούτου οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 10% κατά την ανανέωσή τους. Το δικαίωμα ανανέωσης με βάση την ίδια θέση, διαρκεί μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Επίσης για τους ανέργους, αλλά και τους συνταξιούχους, θεσπίζεται ειδικό εισιτήριο στην τιμή των 70 ευρώ για την Θύρα 2.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο που με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, θα συνεισφέρει στις προσπάθειες που καταβάλλει και θα συνεχίσει να το κάνει, η διοίκηση για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, θα ανακοινώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα προνόμια που θα ισχύσουν για ΟΛΟΥΣ τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, από επιλεγμένα καταστήματα της Νέας Σμύρνης και όχι μόνο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα διαμορφώνονται ως εξής:

ΘΥΡΑ 2100 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7200 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 5/6 ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Γ300 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 5/6 ΤΜΗΜΑ Β500 ΕΥΡΩ
VIP800 ΕΥΡΩ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ξεκινάει από την Δευτέρα 27 Ιουνίου. Η πώλησή τους θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 έως και τις 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Αδραμυττίου 36 και Κ. Παλαιολόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα