Οι προφητικές δηλώσεις του Βίκτορ Σάντσεθ στο Gazzetta.gr

Οι προφητικές δηλώσεις του Βίκτορ Σάντσεθ στο Gazzetta.gr

Οι προφητικές δηλώσεις του Βίκτορ Σάντσεθ στο Gazzetta.gr

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ πριν από περίπου έναν χρόνο δήλωνε στο Gazzetta.gr πως ήταν περήφανος που το όνομα του ακουγόταν για τον Ολυμπιακό, ενώ εμφανιζόταν βέβαιος για την επιστροφή του!

Η δουλειά του Βίκτορ Σάντσεθ στο πλευρό του Μίτσελ μπορεί να εκτιμήθηκε με καθυστέρηση από τους περισσότερους, ωστόσο οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» έκαναν λόγο για τον άνθρωπο που έκανε σχεδόν όλη την δουλειά, στο διάστημα που παρέμεινε ως άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξέχασαν τον Βίκτορ και μάλιστα προτού επέλθει συμφωνία με τον Μάρκο Σίλβα, είχαν κάνει κρούση στον 40χρονο τεχνικό.

Ο Βίκτορ, ο οποίος δεσμεύονταν με συμβόλαιο με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια όπως αποκάλυψε στο Gazzetta.gr είχε εξηγήσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν μπορούσε για συναισθηματικούς λόγους να εγκαταλείψει το πρότζεκτ των Γαλλιθιάνων κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να κατανοούν.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της «Ντέπορ», είχε αναφερθεί στο Gazzetta.gr με κολακευτικά σχόλια για τον Ολυμπιακό, ενώ εξέφραζε την βεβαιότητα πως θα αναλάμβανε τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Στην Ισπανία λέμε πως πάντα υπάρχει μία τρίτη φορά. Είμαι πολύ περήφανος και ευγνώμων για την πρώτη μου εμπειρία στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής και την δεύτερη ως ασίσταντ. Επομένως σίγουρα θα υπάρξει και τρίτη φορά», είχε πει στο Gazzetta.gr στις 26 Μαΐου 2015.

Ο Βίκτορ σε νέα του συνέντευξη 10 μέρες αργότερα σχολίασε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας θεωρούσε βέβαιο πως θα του δοθεί μία ακόμη ευκαιρία να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους».

«Σε ότι αφορά τα νέα που έλαβα από την Ελλάδα, όπου αναφέρομαι ως μία επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού το μόνο που μπορώ να πω είναι πως το εκτιμώ και είμαι πολύ περήφανος γιατί αυτό σημαίνει ότι η δουλειά μου στην ομάδα αξιολογήθηκε σωστά.

Είμαι σίγουρος ότι η μοίρα θα μου δώσει άλλη μία ευκαιρία για να την μοιραστώ με την ελληνική οικογένεια μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα