«Χίλια διαρκείας σε ανέργους από τον Γ. Σαββίδη»

«Χίλια διαρκείας σε ανέργους από τον Γ. Σαββίδη»

«Χίλια διαρκείας σε ανέργους από τον Γ. Σαββίδη»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινάει από την Παρασκευή (24/6) τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με τον Γιώργο Σαββίδη να προχωράει σε μια ξεχωριστή κίνηση. 

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, αποφάσισε να διατεθούν -μέσω διαδικασίας που θα ανακοινωθεί- 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους.

«Ίσως και παρά τη θέλησή του θα ήθελα να σταθώ στη χειρονομία του Γιώργου Σαββίδη να διαθέσει 1000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Για εκείνον κανείς δεν πρέπει για οικονομικούς λόγους να στερείται την δυνατότητα να βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΟΚ και είναι μια μόνο από τις κινήσεις προσφοράς που έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται. Του αξίζουν συγχαρητήρια», δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, που αναφέρθηκε και στις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας:

«Περιμένουμε αύξηση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο αυξάνεται η εμπιστοσύνη των φιλάθλων στην ομάδα. Ήταν δεδομένο ότι οι τιμές δεν θα αυξάνονταν, ενώ θέλαμε να περιλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια», είπε. 

Best of internet