O ΠΑΟΚ λογάριαζε χωρίς την Κίνα και τον Έλληνα μάνατζερ του Ματέους…

O ΠΑΟΚ λογάριαζε χωρίς την Κίνα και τον Έλληνα μάνατζερ του Ματέους…

Gazzetta team
O ΠΑΟΚ λογάριαζε χωρίς την Κίνα και τον Έλληνα μάνατζερ του Ματέους…

bet365

Γιατί χάλασε η σχεδόν «κλεισμένη» μεταγραφή του Ματέους στον ΠΑΟΚ; Τι «στράβωσε» για έναν παίκτη που τον ήθελαν διακαώς Ίβιτς και Μίχελ. Το παρασκήνιο και οι απαντήσεις…

Ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο ήταν «πρώτη επιλογή» για τον «Δικέφαλο», που τελικά έμεινε στα «κρύα του λουτρού» εξαιτίας πολλών παραμέτρων και εμποδίων που εμφανίστηκαν σ’ όλη την περίοδο των συζητήσεων

Ελληνας μάνατζερ, που μπήκε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Ματέους το απόγευμα της Τρίτης, είναι αυτός που φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό τρόπο στην ανατροπή της υπόθεσης και στο ναυάγιο της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ.

Από την αρχή το μεγάλο πρόβλημα στην υπόθεση Ματέους ήταν οι ουκ ολίγοι μάνατζερ, που είχαν λόγο και άποψη, κάτι που το γνώριζε καλά ο Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος πρόεδρος είχε καταφέρει, με τον ίδιο μάνατζερ που έκανε τις μεταγραφές του Μάτος και Σάκχοφ, να φέρει την μεταγραφή στα… μέτρα του ΠΑΟΚ.

Ο Ματέους ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος και διακαής πόθος των Μίχελ – Ιβιτς, το ήξερε καλά η πλευρά του Βραζιλιάνου, αλλά όταν ο Έλληνας μάνατζερ εμφάνισε την (υποτιθέμενη) πρόταση από ομάδα της Κίνας δεν… τσίμπησαν. Ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε τακτική, ο Μίχελ γενικά είναι ένας άνθρωπος που δεν παρεκκλίνει του αρχικού σχεδιασμού, ούτε μπήκε στη διαδικασία να ανεβάσει τις ετήσιες αποδοχές, που είχαν συμφωνηθεί (προφορικά και μ’ άλλον μάνατζερ…) γύρω στις 800.000 ευρώ..

Η πλευρά Ματέους κι ο Έλληνας μάνατζερ «έπαιξαν το χαρτί της Κίνας». Ήθελαν, ενδεχομένως, να πιέσουν τον ΠΑΟΚ, που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να ανταγωνιστεί προτάσεις κινέζικων ομάδων, οι οποίες σπαταλούν δεξιά και αριστερά δεκάδες εκατομμύρια. Άλλα δεν τα κατάφεραν…

Το αν υπάρχει η πρόταση από ομάδα της Κίνας θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως οι Ουκρανοί, που δείχνουν να είναι αρκετά ενημερωμένοι για τη μεταγραφή του Ματέους στον ΠΑΟΚ, δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό για ενδιαφέρον κινέζικης ομάδας και πρόταση προς τον Βραζιλιάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα