Ο Ζλάταν ... μίλησε ταπεινά!

Ο Ζλάταν ... μίλησε ταπεινά!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ζλάταν ... μίλησε ταπεινά!

bet365

Κι όμως αποτελεί είδηση! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θέλησε να πει μεγάλες κουβέντες για τον εαυτό του μετά και το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

Βάζοντας τέλος στην παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ο Σουηδός σούπερ σταρ ετοιμάζεται πλέον – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – να κάνει ακόμα πιο λαμπερή την Πρέμιερ Λιγκ με την παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων δεν κύλησε όπως θα το ήθελε, με τους Σκανδιναβούς να μένουν εκτός συνέχειας του Euro 2016 από τη φάση των ομίλων, όμως εκείνος έμεινε να χειροκροτεί με σκυμμένο το κεφάλι και να ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη.

Οι δηλώσεις του, δεν θυμίζουν Ζλάταν, αλλά πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο από αυτό τον τύπο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή...

«Είμαι απόλυτα περήφανος για όσα πέτυχα... Είμαι απλά ένα παιδί από το Μάλμε που είχε την τύχη να εκπροσωπήσει την πατρίδα του. Είχα την τύχη να είμαι και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας μου. Είμαι περήφανος και θα κρατήσω για πάντα τις όμορφες στιγμές».

 

EURO Τελευταία Νέα