Μπεργκ: «Τώρα διακοπές και 3 Ιουλίου Ελλάδα»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Τώρα διακοπές και 3 Ιουλίου Ελλάδα»

bet365

Η Σουηδία δεν τα κατάφερε και ο Μάρκους Μπεργκ θα πάει για λίγες μέρες διακοπές στη Σουηδία και στις 3 Ιουλίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αρχίσει και εκείνος την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Λίγες μέρες διακοπές θα κάνει ο Μάρκους Μπεργκ στην πατρίδα του, μετά στον αποκλεισμό της Σουηδίας από το Euro. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του, τόνισε πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 3 Ιουλίου για να αρχίσει και αυτός την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Να τονίσουμε, πως όταν επιστρέψει ο Σουηδός οι «πράσινοι» θα βρίσκονται ήδη στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Μπεργκ, θα προπονείται ατομικά μέχρι και τις 9/7, όταν και επιστρέφει η αποστολή για να συνεχίσει την προετοιμασία της στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός στον Σπορ FM:

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνισή του στο Euro: «Ναι, ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου σε σχέση με τα άλλα δύο παιχνίδια. Μπήκα πιο καλά αλλά δυστυχώς δεν είχε αντίκρισμα και έτσι αυτό δεν μειώνει τη στεναχώρια μου για την ήττα. Κάναμε ένα στέρεο ματς, αλλά κάποιες λεπτομέρειες κόντρα σε μία καλή ομάδα, μας κόστισαν».

Για τις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς, όπως αυτό με την Ιταλία: «Το σκορ και την κατάληξη, ναι θυμίζει το ματς με την Ιταλία. Αλλά σε αυτό το ματς ήμασταν πιο καλοί στο να δημιουργούμε ευκαιρίες. Αλλά, δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε».

Για τις τελικές της Σουηδίας και την ευκαιρία που είχε: «Ήταν μία σημαντική φάση. Δεν ξέρω αν ήταν κρίσιμη. Ήταν από στημένη φάση και έπρεπε να εκτελέσω γρήγορα, αλλά έκανε μία καλή απόκρουση ο τερματοφύλακάς τους».

Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το γεγονός πως έπαιξε στο πλάι του στο τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική Σουηδίας: «Θα είναι κάτι που θα έχω να το λέω. Είναι θρύλος. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή χωρίς αυτόν και τον Σεπτέμβριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Για το τι θα κάνει το καλοκαίρι: «Θα πάω με την οικογένειά μου στη Σουηδία και στις 3 Ιουλίου θα είμαι στην Ελλάδα».

 

EURO Τελευταία Νέα