Ρομπέρτο: «Ο Ολυμπιακός βοήθησε ώστε να γίνει η μεταγραφή μου»

Ρομπέρτο: «Ο Ολυμπιακός βοήθησε ώστε να γίνει η μεταγραφή μου»

Δημήτρης Τομαράς
Ρομπέρτο: «Ο Ολυμπιακός βοήθησε ώστε να γίνει η μεταγραφή μου»

bet365

Στον ρόλο που έπαιξε ο Ολυμπιακός ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του στην Εσπανιόλ στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρομπέρτο.

Η Εσπανιόλ δαπάνησε 3,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό και του έβαλε ρήτρα αποδέσμευσης 14! Ο έμπειρος πορτιέρε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της τόνισε τα εξής:

Ο Ολυμπιακός βοήθησε ώστε να γίνει η μεταγραφή μου. Είχα πάρει την απόφασή μου και έπρεπε να μιλήσω με την ομάδα μου γι' αυτό που ήθελα. Από την πρώτη στιγμή είχα σκεφτεί την Εσπανιόλ. Για το πρότζεκτ της Εσπανιόλ είχα ενδιαφέρον καιρό τώρα καθώς ήθελα να γυρίσω στην Ισπανία. Κανείς δεν πρέπει να λέει 'όχι' σε τέτοιο πρότζεκτ.

Προσωπικά θεωρώ πως είμαι στο καλύτερό μου επίπεδο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αυτοπεποίθησης και προσωπικότητας. Τρία χρόνια τώρα που έπαιζα στον Ολυμπιακό είχα πολλά ματς στα πόδια μου. Δεν θέτω αμέσως πολύ υψηλούς στόχους. Με πίστη στο πρότζεκτ της ομάδας και σιγά σιγά μπορούμε να προχωρήσουμε. Να έχουμε προσδοκίες και φιλοδοξίες ναι αλλά όχι να λέμε από τώρα πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι υπερήφανος που υπέγραψα σε αυτήν την ομάδα. Όσο για τον Πάου Λόπεθ είναι ένα ταλέντο. Νεαρός κίπερ και θεωρώ πως θα έχουμε υγιή ανταγωνισμό. Θα γίνουμε καλοί φίλοι πιστεύω.
Ο αθλητικός διευθυντής της Εσπανιόλ, Άνχελ Γκόμεζ, τόνισε από μέρους ότι:
Θέλαμε έναν κίπερ με ηγετικά προσόντα, προσωπικότητα, εμπειρία και που να έχει υπάρξει αρχηγός στην ομάδα του. Αυτός είναι ο Ρομπέρτο. Πιστεύουμε όμως πολύ και στον Πάου. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον μας και το μέλλον τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα