Ο Τσόρι το σερί, ο Ολαϊτάν την... δόξα

Ο Τσόρι το σερί, ο Ολαϊτάν την... δόξα

Δημήτρης Τομαράς
Ο Τσόρι το σερί, ο Ολαϊτάν την... δόξα

bet365

Ο Τσόρι συνέχισε το σερί του με γκολ και στην απογευματινή προπόνηση αλλά ο Ολαϊτάν του έκλεψε την... δόξα με ωραίο τέρμα και δοκάρι. Εκτός προγράμματος ο Σεμπά.

Ημέρα 1η και προπόνηση Νο2 στο Λάνγκενφελντ. Στις 18.30 το απόγευμα ήταν το ραντεβού παικτών και Σίλβα στο προπονητικό κέντρο της περιοχής για την 2η προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Σεμπά έμεινε εκτός λόγω του γνωστού του προβλήματος και θα πάει συντηρητικά μέχρι νεωτέρας. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα ξεκίνησε με πολλή τακτική και ασκήσεις για πάσα και σουτ στην κίνηση, με τον Σίλβα να λαμβάνει αρχικά μέρος σε αυτές, βγάζοντας μάλιστα μπαλιές στον Πουλίδο.

Ένα άλλο γκρούπ παικτών την ίδια ώρα έκανε αερόβιες ασκήσεις αλλά και ασκήσεις ισορροπίας και ευλυγισίας καθώς και συναρμογής και δύναμης. Ακολούθησε πάλι διπλό με νέες δοκιμές. Οι μπλε ήταν οι Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούρος, Μποτία, Γιαννιώτας, Κασάμι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ολαϊτάν και Ρέτσος.

Οι μοβ ήταν οι: Καπίνο, Μαζουάκου, Σιόβας, Γούτας, Μπέρτος, Πάρντο, Μπουχαλάκης, Τσόρι, Πουλίδο και Ανδρούτσος. Ο Μανθάτης αρχικά μπαλαντέρ και μετά έγινε ο Πάρντο.

Ο Κασάμι άνοιξε τον... χορό των γκολ με ένα σουτ που βρήκε κόντρα και άλλαξε πορεία... ξεγελώντας τον Καπίνο. Ο Χουτεσιώτης από την άλλη έκανε - όπως και το πρωί - ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ο Ολαϊτάν ήταν αυτός όμως που θα γινόταν πρωταγωνιστής. Ωραία ενέργεια με ελιγμό και αποφυγή αντιπάλου και καλό τελείωμα για το γκολ του ενώ είχε και σουτάρα στο δοκάρι.

Έτσι έκλεψε λίγη από την... δόξα του Τσόρι που σκόραρε με προβολή μετά από μπαλιά του Μανθάτη. Μετά το τέλος του προγράμματος στις 19.36 υπήρξε τρέξιμο για αρκετά λεπτά για τους παίκτες και μία μίνι... σύσκεψη για τον Σίλβα και τους συνεργάτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα