Στις 3 Ιουλίου πάει Νάουσα η Βέροια

Στις 3 Ιουλίου πάει Νάουσα η Βέροια

Στις 3 Ιουλίου πάει Νάουσα η Βέροια

Στις 3 Ιουλίου θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας η Βέροια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στις 16 η επιστροφή.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Βέροια θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Εκεί η «βασίλισσα του Βορρά» θα πάει από τις 3 Ιουλίου, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (22/6), με την επιστροφή να έχει προγραμματιστεί για τις 16 του επόμενου μήνα.

Έτσι, είναι δεδομένο το φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα στη Νάουσα, αφού οι Φαίακες θα είναι εκεί από τις 7 μέχρι και τις 19 Ιουλίου.

Βέβαια, επίσημα δεν έχει οριστεί ακόμα κάτι, ώστε να μην είναι γνωστή και η ημερομηνία. Από εκεί και πέρα, σημειώνουμε πως η ομάδα της Ημαθίας εξετάζει το ενδεχόμενο για φιλικό και με την Ξάνθη, αλλά αυτό δύσκολα θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (24/6), με τους παίκτες να υποβάλλονται σε εργομετρικά το Σαββατοκύριακο για να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (27/6).

Best of internet