Το φιλικό με Παναιτωλικό ανακοίνωσε η Φιορεντίνα

Φώτης Καρακούσης
Το φιλικό με Παναιτωλικό ανακοίνωσε η Φιορεντίνα

bet365

Οι... βιόλα με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν το φιλικό με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της πόλης Μοένα το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 17:30.

Το ότι το φιλικό του Παναιτωλικού με την Φιορεντίνα είχε κλείσει ήταν ήδη γνωστό, σήμερα όμως επισημοποιήθηκε και από πλευράς Ιταλών με τους «βιόλα» να γνωστοποιούν με ανακοίνωσή τους το πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων και μέσα σε αυτό είναι και με τα... καναρίνια που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 17:30 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της Φιορεντίνα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της πόλης Μοένα, με τους Αγρινιώτες να αντιμετωπίζουν μια τόσο μεγάλη ομάδα σε ένα ματς που έστω και φιλικό μόνο κέρδος μπορούν να έχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα