Φιλικό Ατρομήτου με Λεβαδειακό στις 6/8

Φιλικό Ατρομήτου με Λεβαδειακό στις 6/8

Φιλικό Ατρομήτου με Λεβαδειακό στις 6/8

Φιλικό παιχνίδι στη Λιβαδειά θα δώσουν Ατρόμητος και Λεβαδειακός στις 6 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν οριστικοποίησε ο Ατρόμητος. Όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες την Τετάρτη (22/6), αυτό θα είναι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειάς στις 6 Αυγούστου.

Αυτό θα είναι το δεύτερο κατά σειρά φιλικό των Περιστεριωτών, καθώς στις 20 Ιουλίου θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό και στις 10 Αυγούστου τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που ψάχνονται για ακόμα ένα. Όσον αφορά τους Βοιωτούς, δεν έχουν ανακοινώσει κάποιο άλλο φιλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Οριστικοποιήθηκε σήμερα η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα που θα δώσει ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τo νέο πρωτάθλημα.

Αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι ο Λεβαδειακός στις 6 Αυγούστου. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λιβαδειάς και θα ξεκινήσει στις 19.00.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 20 Ιουλίου ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (21.00) και στις 10 Αυγούστου τον ΠΑΟΚ (20.00). Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του Περιστερίου.

Σε εκκρεμότητα είναι η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με προτεινόμενη ημερομηνία την 13η Αυγούστου ενώ η ομάδα μας θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδια στο Πήλιο κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Best of internet