Επιστρέφει στην Ουκρανία ο Ματέους

Επιστρέφει στην Ουκρανία ο Ματέους

Επιστρέφει στην Ουκρανία ο Ματέους

bet365

Ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο αναχωρεί για την Ουκρανία χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μετά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στο θέμα της απόκτησής του.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος έχει ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον Λούμπος Μίχελ και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς να έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Λέγεται ότι εκτός της πρότασης από ομάδα της Κίνας, που εμφάνισε η πλευρά Ματέους, υπήρξαν και άλλες διαφοροποιήσεις, όχι στη χρονική διάρκεια, αλλά στις οικονομικές απολαβές (τις πάγιες και τα μπόνους) του ποδοσφαιριστή, όπως επίσης και μια τεράστια απόσταση, ανάμεσα στα πραγματικά «θέλω» του Βραζιλιάνου και στα «πρέπει» του ΠΑΟΚ, που παρέμεινε αγεφύρωτη, παρά τις πολύωρες συζητήσεις και έχουν οδηγήσει -προς το παρόν- τις διαπραγματεύσεις σε ναυάγιο.

Αν το ναυάγιο της μεταγραφής Ματέους γίνει οριστικό θα φανεί σε λίγες ημέρες. Ο ίδιος μαζί με τον μάνατζερ του επιστρέφουν στην Ουκρανία αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο ανοικτό.

Πάντως το να επιστρέψουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μοιάζει αυτή την στιγμή απίθανό και ένα πολύ τραβηγμένο σενάριο.

Όχι, ότι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Μπορεί και έχει συμβεί σε πολλές μεταγραφές.

Όμως, όταν ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ματέους, έχει φέρει τον ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, αυτός έχει περάσει ιατρικές εξετάσεις και στις συζητήσεις δεν επέρχεται οριστική συμφωνία, τότε πολύ δύσκολα να προκύψει μέσω τηλεφώνων και e-mails.Πάντως, ας περιμένουμε. Ποιος ξέρει...

Μένει να μάθουμε και την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το διαφαινόμενο ναυάγιο στις συζητήσεις που είχε με τον Ματέους και για ποιους λόγους δεν επήλθε συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα