Επίσημη πρόταση σε Φούντα ο Πανιώνιος!

Θοδωρής Βασίλης
Επίσημη πρόταση σε Φούντα ο Πανιώνιος!

bet365

Ο Ταξιάρχης Φούντας βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανιωνίου και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μετουσίωσε το ενδιαφέρον αυτό σε επίσημη πρόταση.

Ο Ταξιάρχης Φούντας αποχωρεί από τον Αστέρα Τρίπολης αφού οι Αρκάδες δεν θα κάνουν χρήση της οψιόν για την ανανέωση του δανεισμού του και ο Πανιώνιος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «κυανέρυθροι» κατέθεσαν στον 21χρονο άσο επίσημη πρόταση για την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη. Ο Φούντας ο οποίος είχε αγωνιστεί με απόλυτη επιτυχία στην Πλατεία την σεζόν 2014-15, αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη με τον Εβρίτη τεχνικό μάλιστα, να είχε προσπαθήσει το περασμένο καλοκαίρι να τον κρατήσει στην ομάδα.

Εκτός από τον Φούντα, πρόταση έχει φτάσει και στην Σάλτσμπουργκ στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Φούντας μέτρησε 16 συμμετοχές και ένα γκολ με την φανέλα του Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα