Τους... χάζεψε ο Τσόρι με γκολάρα

Τους... χάζεψε ο Τσόρι με γκολάρα

Δημήτρης Τομαράς
Τους... χάζεψε ο Τσόρι με γκολάρα

bet365

Αλλαγή ποδιού και κατεύθυνσης και σουτάρα για το πρώτο γκολ της προετοιμασίας. Ο Τσόρι έκανε ξανά τα... μαγικά του σε προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Κάθε φορά σε κάθε προετοιμασία υπάρχει η καταμέτρηση των πρώτων πεπραγμένων. Φέτος η προετοιμασία στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Τσόρι. Ο Αργεντίνος στην διάρκεια του εσωτερικού διτέρματος πήρε την μπάλα από τον Γιαννιώτα άλλαξε κατεύθυνση αλλά και πόδι (από το αριστερό στο δεξί) και με μία σουτάρα έστειλε την μπάλα στο... παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Χουτεσιώτη. Προηγουμένως είχε και δοκάρι.

Ο Μάρκο Σίλβα φάνηκε πως με το... καλημέρα ήθελε οι παίκτες του να πιάσουν μπάλα. Έτσι μετά το τρέξιμο και τις ασκήσεις με μπάλα (pass and go δηλαδή "πασάρουμε και κινούμαστε" με τους συνεργάτες του Ίβηρα τεχνικού να ανεβάζουν αρκετά την ένταση σε αυτήν την άσκηση και το κλασικό κοροϊδο σε υποομάδες) ξεκίνησε διπλό. Αρχικά σαν άσκηση με πίεση και κυκλοφορία της μπάλας σε συγκεκριμένο χώρο και μετά ως κανονικό δίτερμα με τους δύο κίπερ. Οι ομάδες ήταν ως εξής. Με τους μοβ οι Φορτούνης, Σιόβας, Φιγκέιρας, Μαζουάκου, Ρέτσος, Πάρντο, Μανθάτης, Κασάμι, Ολαϊτάν και Γούτας. Μετά ο τερματοφύλακάς τους ήταν ο Χουτεσιώτης.

Με τους μπλε ξεκίνησαν την άσκηση και μετά έπαιξαν οι ίδιοι στο διπλό (με κίπερ τον Καπίνο) ως εξής: Μποτία, Μπουχαλάκης, Σεμπά, Πουλίδο, Τσιμίκας, Μπέρτος, Γιαννιώτας, Ανδρούτσος, Βούρος και Τσόρι. Ο Σίλβα έκανε αρκετές δοκιμές και ειδικά με τους μικρούς. Για παράδειγμα ο Ανδρούτσος που είναι 2ος κυνηγός και φορ χρησιμοποιήθηκε στον άξονα μαζί με τον Μπουχαλάκη. Ο Μανθάτης που κανονικά είναι ακραίος πήγε και αυτός στον άξονα.

Αφού βγήκε ο Σεμπά λόγω τραυματισμού ο Μανθάτης έγινε μπαλαντέρ. Ο Σίλβα πάντως είχε τετ α τετ και με τον Ανδρούτσο και με τους άλλους μικρούς.

Τα γκρούπ στο τρέξιμο

Στο ξεκίνημα της προπόνησης - που κράτησε 1 ώρα και 22 λεπτά και ολοκληρώθηκε με διατάσεις - το τεχνικό τιμ για το τρέξιμο χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρούπ. Στο ένα ήταν οι Γιαννιώτας, Φορτούνης, Σιόβας, Μπέρτος, Μπουχαλάκης, Γούτας, Τσιμίκας, Βούρος, Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος. Στο άλλο οι Τσόρι, Πάρντο, Κασάμι, Μαζουάκου, Σεμπά, Πουλίδο, Ολαϊτάν, Μποτία και Φιγκέιρας.

Χωριστό πρόγραμμα οι κίπερ, που έμειναν παραπάνω, Δευτέρα στην Αυστρία οι διεθνείς

Οι γκολκίπερ έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα, όπως ήταν λογικό. Με συνδυαστικές ασκήσεις και δουλειά σε εξόδους και μακρινά σουτ. Μάλιστα έμειναν παραπάνω από τους άλλους παίκτες στο αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ. Όσο για τους διεθνείς που έχουν έξτρα άδεια θα ενσωματωθούν στην ομάδα του Ολυμπιακού (τελικώς) την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα