Χούμελς στο gazzetta.gr: «Sokratis; Παγκόσμια κλάση»

Αντώνης Σαούλης
Χούμελς στο gazzetta.gr: «Sokratis; Παγκόσμια κλάση»

bet365

Ο Ματς Χούμελς άκουσε την λέξη Σωκράτης και σταμάτησε να μιλήσει στο Gazzetta.gr για τον (πλέον) πρώην συμπαίκτη του και υποκλίνεται στην κλάση του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Ηταν κάτι το οποίο δεν περίμενες ν' αντικρίσεις. Τους Γερμανούς να είναι άνετοι στην μεικτή ζώνη και να σταματάνε σε όλους τους δημοσιογράφους. Από τον Μίλερ (ο οποίος από ένα σημείο και μετά έκανε πλάκα) μέχρι τον Κρος.

ΟΚ, προφανώς ήταν ικανοποιημένοι από τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο. Ομως κανένας από αυτούς που αγωνίστηκαν δεν αρνήθηκαν μια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Πρώτος μας στόχος στην μεικτή ζώνη ήταν ο Ρόι Κάρολ. Ενας άνθρωπος γνώριμος σε εμάς αλλά και στο ελληνικό κοινό. Ομως ήταν ευκαιρία να σταματήσουμε και τον Ματς Χούμελς να τον ρωτήσουμε για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Και όταν άκουσε την λέξη «Sokratis» σταμάτησε απότομα.

«Για τον Σωκράτη; Αλήθεια; Πάντα έχω να κάνω ένα καλό σχόλιο για τον Σωκράτη», μας είπε χαμογελώντας ο Χούμελς ο οποίος μας αφιέρωσε μερικά λεπτά.

«Τι να πρωτοσχολιάσω για τον Σωκράτη. Μέσα στο γήπεδο είναι ένας υπέροχος παίκτης για να τον έχει παρτενέρ στην άμυνα. Πολύ δυνατός, μπαίνει πάντα μέσα στις μάχες και στο κομμάτι της τακτικής εξαιρετικός», μας είπε αρχικά ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός για να προσθέσει...



«Ομως εκτός γηπέδου είναι ένας άλλος τύπος. Είναι πολύ αστείος και πάντα ήταν το πειραχτήρι της ομάδας. Ουσιαστικά είναι δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Sokratis εντός γηπέδου και ο Σωκράτης έξω από αυτό. Τον εκτιμώ πραγματικά πάρα πολύ, αλλά από την επόμενη σεζόν θα είμαστε αντίπαλοι».

Την καλύτερη ατάκα όμως ο Χούμελς την άφησε για το τέλος. Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Γερμανίας τον είχε αρπάξει από την μέση τον ρωτήσαμε που κατατάσσει τον Σωκράτη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Sokratis; World Class...»

 

EURO Τελευταία Νέα