Πουλίδο σε Σίλβα: «Κόουτς μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι» (pics)

Πουλίδο σε Σίλβα: «Κόουτς μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Πουλίδο σε Σίλβα: «Κόουτς μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι» (pics)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον και ο Άλαν Πουλίδο του ανέλυσε καρέ καρέ στην προπόνηση την τραυματική εμπειρία της απαγωγής του.

Η υπόθεση της απαγωγής του Πουλίδο και η διαδικασία της απελευθέρωσής του είχε συγκλονίσει όχι μόνο τον Ολυμπιακό αλλά και όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο Λάνγκενφελντ ο Μάρκο Σίλβα ήθελε να μάθει προσωπικά και από πρώτο χέρι το τι συνέβη με τον Άλαν Πουλίδο. Ο Μεξικανός από την πλευρά του μίλησε για αρκετά λεπτά με τον κόουτς των Πειραιωτών για να του αναλύσει με κινήσεις με τα χέρια του και άκρως παραστατικά όλα αυτά που έγιναν.

«Κόουτς μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι», του τόνισε μεταξύ άλλων για την στιγμή της απαγωγής του ενώ στην συνέχεια κατέληξε με το πως μπόρεσε να απελευθερωθεί και να διαφύγει της προσοχής των απαγωγέων και να καλέσει για βοήθεια. Ο Σίλβα τον άκουσε πολύ προσεκτικά και με μεγάλη σοβαρότητα και φυσικά ευχήθηκε να μην του τύχει ποτέ κάτι άναλογο. Από την στιγμή που τώρα όλα ανήκουν στο παρελθόν ο Πουλίδο μπορεί να αφοσιωθεί στην ομάδα του, έχοντας τον Πορτογάλο τεχνικό στο πλευρό του για την οποιαδήποτε στήριξη ή κουβέντα χρειαστεί. Μετά το τέλος της συζήτησης ο Πουλίδο ενσωματώθηκε στο γκρούπ των ξένων για τρέξιμο. Ο Σίλβα πάντως χαιρέτησε όλους τους παίκτες του ενώ τα είπε πιο εγκάρδια με Φορτούνη, Σιόβα, Φιγκέιρας αλλά και Ολαϊτάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα