Ξεκαθαρίζει για Χιώτη-Αποστολίδη στον Απόλλωνα

Ξεκαθαρίζει για Χιώτη-Αποστολίδη στον Απόλλωνα

bet365

Ο Διονύσης Χιώτης αυτή τη στιγμή θεωρείται κλεισμένος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά από την ομάδα δεν θεωρούν το θέμα τόσο δεδομένο. Τι παίζει για τον «2ο» τερματοφύλακα της ομάδας.

Οι θέσεις που «έκαιγαν» τον Παύλο Μυροφορίδη και το Δημήτρη Σπανό έχουν ήδη κλείσει και απομένουν οι τελευταίες, βασικές, πινελιές για να ολοκληρωθεί ο φετινός πίνακας του ρόστερ.

Δύο ερωτηματικά αποτελούν το ποιοι θα είναι οι τερματοφύλακες που θα βρίσκονται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Ο Διονύσης Χιώτης, που αποχαιρέτησε τα Τρίκαλα και το όνομά του έχει «παίξει» εδώ και καιρό στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα, θεωρείται δεδομένο από αρκετούς αλλά από την ομάδα θεωρούν ότι «όσο κοντά φαίνεται να είναι άλλο τόσο μακριά είναι». Τουλάχιστον έτσι λέγεται αυτή την ώρα.

Για το θέμα του έτερου πορτιέρε, τόσο ο τεχνικός όσο κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα ήθελαν τον Αποστολίδη στην ομάδα, αλλά υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις από κάποιους στη διοίκηση. Οπότε, στην περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτή η λύση, τότε θα κοιτάξουν την απόκτηση ενός νεαρού τερματοφύλακα, που θα μάθει πολλά στο πλευρό του Διονύση Χιώτη. Όπως και να έχει μέχρι την Παρασκευή (23/6) αναμένεται να μάθουμε, ίσως, και το δίδυμο των γκολπόστ στην ομάδα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα