Δημάτος: «Είμαστε στο... παρά πέντε για το γήπεδο»

Δημάτος: «Είμαστε στο... παρά πέντε για το γήπεδο»

Gazzetta team
Δημάτος: «Είμαστε στο... παρά πέντε για το γήπεδο»

bet365

Τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, σχολίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ.

Στο... παρά πέντε βρίσκεται η ΑΕΚ για το γήπεδο, όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Ανδρέας Δημάτος, που τόνισε πως η ΑΕΚ έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι της.

«Αυτό που αφορά τον κόσμο είναι σίγουρα το γήπεδο και αυτό που έχω να πω είναι ότι, ό,τι θα μπορούσε να κάνει όλο αυτό το διάστημα η ΑΕΚ, η Ερασιτεχνική και η Δικέφαλος 1924, το έκανε, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο. Έχουν γίνει πράγματα που πορεύθηκαν ακριβώς στη θετική κατεύθυνση, η ΑΕΚ έχει κερδίσει δύο προσφυγές στο ΣτΕ, έχει περάσει ένα ένα τα εμπόδια και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο... παρά πέντε, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προδικάσεις το τι θα γίνει και πότε, γιατί δεν εξαρτώνται πλέον από την ΑΕΚ», είπε αρχικά ο Δημάτος.

Όσον αφορά την υπογειοποίηση, σχολίασε: «Η υπογειοποιηση είναι σε καλό δρόμο από πλευράς Περιφέρειας. Είναι γνωστό ότι πρέπει να γίνουν παράλληλα τα δύο έργα, αφού θα δώσει ανάσα και στην περιοχή. Έχουν καμφθεί πολλές αντιδράσεις που υπήρχαν, αλλά όλο αυτό ήθελε το χρόνο. Πάντως, ολοένα και περισσότερο οι ενδείξεις είναι θετικές, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην δίνουμε υποσχέσεις στον κόσμο, από τη στιγμή που ακόμα δεν είναι στα χέρια μας κάποιες καταστάσεις. Αυτό που καίει αυτή τη στιγμή είναι η άδεια και από εκεί και πέρα θα πάρουν όλα το δρόμο τους.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα