Οπως το 1984 οι Πορτογάλοι

Gazzetta team
Οπως το 1984 οι Πορτογάλοι

bet365

Φινάλε απόψε για τη φάση των ομίλων και εκτός από τους αδιάφορους Ιταλούς, οι υπόλοιπες επτά ομάδες είναι ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης.

Γράφει ο Κοσμάς Παπαϊωάννου

Ξεκίνημα με το έκτο γκρουπ, όπου οι Πορτογάλοι έχουν προβληματίσει και παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Και το 1984, στην πρώτη τους συμμετοχή σε Euro, είχαν ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες στον όμιλο, στην 3η αγωνιστική επικράτησαν με 1-0 των Ρουμάνων και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να κερδίσουν την Ουγγαρία, αν το κάνουν πιστεύω ότι θα είναι οριακή η νίκη τους. O ΟΠΑΠ προσφέρει το στοίχημα «τελικό αποτέλεσμα με χάντικαπ» και σε αυτό θα ποντάρω το Χ που πληρώνει 3.40, δηλαδή να κερδίσει η Πορτογαλία με ένα γκολ διαφορά. Θα καλυφθώ στην ισοπαλία που τη βρίσκουμε στο 4.00. Ενα ακόμα σημείο που μου αρέσει, είναι το under 1.5 των γκολ των Πορτογάλων που πληρώνει στο 2.00 από τον ΟΠΑΠ.

Στο Ισλανδία-Αυστρία, κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Οι Ισλανδοί ξέρουν ότι και με ισοπαλία περνάνε, οι Αυστριακοί πλέον θέλουν μόνο νίκη.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Στο Ιταλία-Ιρλανδία καθαρά με την εικόνα των δύο ομάδων, θα έπαιζα τον άσο. Οι Ιταλοί μόνο στο Euro του 2000 έχουν κάνει το απόλυτο των νικών στη φάση των ομίλων και προσέξτε μια σύμπτωση. Και τότε ήταν στον ίδιο όμιλο με Σουηδία και Βέλγιο, αντί της Ιρλανδίας όμως ήταν η Τουρκία. Τότε, οι Ιταλοί είχαν εξασφαλίσει την πρωτιά και κέρδισαν στο φινάλε τους Σουηδούς με 2-1, που όπως και φέτος είχαν ένα βαθμό και ήλπιζαν με νίκη να πάρουν την πρόκριση. Στον άλλο αγώνα, το Βέλγιο που είχε 3 πόντους ηττήθηκε με 0-2 από τους Τούρκους που πήραν την πρόκριση τελικά με 4 βαθμούς! Ιδιο σενάριο με φέτος, δηλαδή. Θα ποντάρω στα 2 έως 3 γκολ με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ.

Για το Σουηδία-Βέλγιο δεν θα προτείνω κάτι. Οι Βέλγοι έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο, αλλά μιλάμε για έναν τελικό πρόκρισης και όλα μπορούν να συμβούν.

 

EURO Τελευταία Νέα