Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κοιτάζει σε βάθος... 10ετίας!

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κοιτάζει σε βάθος... 10ετίας!

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κοιτάζει σε βάθος... 10ετίας!

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης θα ζητήσει σήμερα από τον Ερασιτέχνη τη σύναψη δεκαετούς σύμβασης για την Ριζούπολη, έχοντας γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων και των συνθηκών εργασίας.

Η οικογένεια Μονεμβασιώτη έχει βάλει στόχο να αναμορφώσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και να τον επαναφέρει στη Super League. Αυτό πέρυσι δεν έγινε, με λάθη που κόστισαν και... πόνεσαν. Όμως, η διάθεση και η όρεξη παραμένουν και συνεχώς δυναμώνουν. 

Αυτό δεν φαίνεται μόνο από τις κινήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε όσες γίνονται έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. 

Πριν λίγες μέρες έγιναν τα εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων γραφείων της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκαν οι δοκιμές ενώ μέσα στους επόμενους 4-5 μήνες αναμένεται να έχουμε και την παράδοση του καινούργιου πούλμαν της ομάδας. Υπάρχει, όμως, συνέχεια. 

Σήμερα το απόγευμα, οι διοικούντες την ομάδα αναμένεται να συναντηθούν με τον Ερασιτέχνη από τον οποίο και θα ζητήσουν τη σύναψη 10ετούς σύμβασης για την Ριζούπολη. Στόχος δεν είναι άλλος από τη συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου και των συνθηκών εργασίας των ποδοσφαιριστών και των μελών του αγωνιστικού τμήματος.

Αυτά δεν δίνεται να υλοποιηθούν από τη μία μέρα στην άλλη. Ετσι, απαιτείται και η απαραίτητη δέσμευση για την εκπόνηση του οράματος που έχουν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Best of internet