«Stop» από Παναθηναϊκό για Καλτσά στην Τρίπολη

«Stop» από Παναθηναϊκό για Καλτσά στην Τρίπολη

bet365

Εκεί που στον Αστέρα ήταν (σχεδόν) βέβαιοι για την απόκτηση του Νίκου Καλτσά, ο Παναθηναϊκός έρχεται να... σηκώσει χειρόφρενο στην υλοποίηση της εν λόγω μετακίνησης.

Την Κυριακή (20/6) έβγαινε από την Τρίπολη η βεβαιότητα για τη μεταγραφή του Νίκου Καλτσά, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ποσοστό 35% μεταπώλησης του παίκτη.

Ωστόσο, χθες από τους «πράσινους» έλεγαν «δεν υπάρχει συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης, μιλάμε με άλλες ομάδες». Και όπως βγαίνει από τον Τύπο η εν λόγω μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί παρά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Τρίπολη.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η «Goal» Πανιώνιος ή ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να είναι η επόμενη ομάδα του Νίκου Καλτσά. Αν, εν τέλει πάει στη Νέα Σμύρνη θα αποτελέσει η εν λόγω κίνηση μια άτυπη «ρεβάνς» για το θέμα του Τσιλιανίδη, που όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr προτίμησε τους Αρκάδες από την προοπτική των «κυανέρυθρων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα