«Ξέσπασε» κατά των επικριτών της Τουρκίας ο Μπουράκ Γιλμάζ

«Ξέσπασε» κατά των επικριτών της Τουρκίας ο Μπουράκ Γιλμάζ

Gazzetta team
«Ξέσπασε» κατά των επικριτών της Τουρκίας ο Μπουράκ Γιλμάζ

bet365

«Βέλη» προς όσους βιάστηκαν να υποτιμήσουν και να χαρακτηρίσουν αρνητικά την προσπάθεια της Τουρκίας έστρεψε ο επιθετικός της, Μπουράκ Γιλμάζ.

Ο επιθετικός των Μπεϊζίνγκ Γκουοάν ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Τούρκων, στη νίκη τους με 2-0 επί των Τσέχων, στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Φατίχ Τερίμ τερματίζει σίγουρα τρίτη και περιμένει να δει αν θα προκριθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης, όπου περιμένει η «οικοδέσποινα» Γαλλία.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Γιλμάζ αναφέρθηκε στους αμφισβητίες της Τουρκίας, θεωρώντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του έδωσαν «απαντήσεις»: «Σήμερα ήταν η τελευταία μας ευκαιρία. Δεν έπρεπε απλά να κερδίσουμε, αλλά να έχουμε και καθαρή διαφορά δυο τερμάτων. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια μας, κάναμε τα πάντα όπως έπρεπε και όπως θέλαμε.

Αυτό να το ξέρουν όσοι μας κατηγόρησαν. Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για μας. Εμείς είμαστε οι ποδοσφαιριστές, κανείς δεν ρωτάει πως αισθανόμαστε. Όλοι σχολιάζουν για μας, όμως κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Ό,τι σκεφόμασταν όμως το βγάλαμε σήμερα στο παιχνίδι και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου», κατέληξε ο εμφανώς εκνευρισμένος αλλά και ανακουφισμένος σέντερ φορ της Τουρκίας.

 

EURO Τελευταία Νέα