Διπλή επιβεβαίωση για Λεάντρο, Γιαννιτσάνη

Διπλή επιβεβαίωση για Λεάντρο, Γιαννιτσάνη

Gazzetta team
Διπλή επιβεβαίωση για Λεάντρο, Γιαννιτσάνη

bet365

Διπλή επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr, με την ΑΕΛ να ανακοινώνει την απόκτηση των Λεάντρο και Γιαννιτσάνη.

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο gazzetta.gr, η ΑΕΛ είχε κλείσει τους Λεάντρο Πίντο και Νίκο Γιαννιτσάνη. Η διπλή επιβεβαίωση ήρθε την Τρίτη (21/6), με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν την απόκτηση των δύο προαναφερθέντων για τα επόμενα τρία χρόνια. Έτσι, προχώρησαν σε δύο ακόμα μεταγραφές, μετά την απόκτηση των Ματίας Ντεγκρά και Μίλος Ντέλετιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τρία χρόνια δύο νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, ενός στόπερ και αμυντικού χαφ και ενός σέντερ φορ και περιφερειακού κυνηγού.

Ο στόπερ είναι ο Βραζιλιάνος Πίντο Λεάντρο, 22 ετών, με ύψος 1,82 και έχει αγωνισθεί μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ΠΑΕ Καλλονή, στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΠΑΕ Λαμία. Εκτός της Λαμίας στην οποία αγωνίστηκε ως ελεύθερος, σε όλες τις άλλες ομάδες αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε τον παίκτη τον Ιανουάριο του 2016 και αυτή είναι και η αιτία που από τη μέρα της αποκτήσεως του δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε στην ΠΑΕ Λαμία, όπου μέχρι τότε ήταν βασικός.

Ο σέντερ φορ είναι ο Νίκος Γιαννιτσάνης, 22 ετών, με ύψος 1,80 και έχει αγωνιστεί στη Super League με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ΠΑΕ Νίκη Βόλου (μέχρι τη διάλυσή της), ενώ κατά την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Πανελευσινιακός και πέτυχε 9 τέρματα σε 26 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα