Βιλένα: «Το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου»

Βιλένα: «Το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου»

Δημήτρης Τομαράς
Βιλένα: «Το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου»

bet365

Ο Τόνι Βιλένα ευχαρίστησε τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον (εκ των οποίων και ο Ολυμπιακός) και εξήγησε γιατί έμεινε στην Φέγενορντ.

Ούτε Ολυμπιακός αλλά και ούτε και Εσπανιόλ παρά την σιγουριά και την υπεραισιοδοξία των Ισπανών. Ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα κρατάει τον χαρισματικό Τόνι Βιλένα στην Ολλανδία. Ο ίδιος εξήγησε το γιατί και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για εκείνον. Οι Ολλανδοί πάντως δίνουν άλλη διάσταση λέγοντας πως ήταν μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτο. Πιο αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Ευχαριστώ θερμά τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα και με τίμησαν με αυτόν τον τρόπο αλλά όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου να μείνω στην Φέγενορντ. Δεν ήταν ποτέ χρηματικό το θέμα. Ήθελα να μείνω και θεωρούσα πως ήταν το... σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος που ήρθαν τελικώς έτσι τα πράγματα. Τώρα όλα τα άλλα τα προσπερνάω. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα