Θετικός για μειωμένο συμβόλαιο ο Σαλίνο

Θετικός για μειωμένο συμβόλαιο ο Σαλίνο

Δημήτρης Τομαράς
Θετικός για μειωμένο συμβόλαιο ο Σαλίνο

bet365

Ο Λεάντρο Σαλίνο μετέφερε στην διοίκηση του Ολυμπιακού πως αποδέχεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αισθητά μειωμένες αποδοχές. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΑΝΓΚΕΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Νέα και πιθανότατα τελευταία είναι αυτή η προσπάθεια του Σαλίνο για παραμονή στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός διεμήνυσε στον πειραϊκό σύλλογο πως δέχεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αισθητά μειωμένες αποδοχές. Βέβαια η αρχική προσφορά των Πειραιωτών φέρεται να ήταν για πιο λίγα χρήματα από εκείνα με τα οποία συμβιβάζεται ο παίκτης. Η πλευρά του παίκτη πάντως - όπως έχουμε αναφέρει από χθες - κρατάει το θέμα ανοιχτό και συνεχίζει να δίνει πιθανότητες ο Λεάντρο Σαλίνο να είναι και του χρόνου στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα