Οι Ρουμάνοι παίζουν «παιχνίδια» γύρω από τον Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ

Οι Ρουμάνοι παίζουν «παιχνίδια» γύρω από τον Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ

 «Εκτός από τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον Βαρέλα», δηλώνει ο Τζίτζι Μπεκάλι, με τους Ρουμάνους να παίζουν τα γνωστά «παιχνίδια τακτικής»…

Οι Ρουμάνοι παίζουν «παιχνίδια» γύρω από τον Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ

Γνωστοί για τις τακτικές τους οι Ρουμάνοι έμπλεξαν, τώρα, και τον Ολυμπιακό γύρω από τη μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα, τον οποίο θέλει ο ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, ουσιαστικά αυτός που κινεί τα νήματα, Τζίτζι Μπεκάλι τοποθετήθηκε πριν από λίγο στην υπόθεση του Βαρέλα ρίχνοντας ευθύνες στον ποδοσφαιριστή, αλλά και στον μάνατζέρ του, ενώ έμπλεξε και το όνομα του Ολυμπιακού!

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια προσφορά 500.000 ευρώ στη συνέχεια ανέβηκε στο ένα εκατομμυρίο, εγώ ζήτησα δύο εκατομμύρια, όποτε η συμφωνία δεν προχώρησε. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα και μάνατζερ του ήταν αυτοί που με ενημέρωσαν, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας άλλος μάνατζερ και μου ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται προσφέροντας ένα εκατομμύριο», τονίζει στις σημερινές δηλώσεις του ο Μπεκάλι.

Μάλιστα έδειξε μια διάθεση να κατηγορήσει τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του λέγοντας ότι «ήθελαν να με ξεγελάσουν» και πως «ο Βαρέλα ζήτησε μεγάλο συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές, έτσι οι Έλληνες δεν θέλουν να δώσουν πολλά λεφτά στον σύλλογο».  

Ο Μπεκάλι υποστήριξε ότι ακόμη κι αν αποφασίσει να αποδεχθεί την όποια προσφορά για τον Βαρέλα αυτό θα γίνει μετά τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θέλει να αγωνιστεί ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι. 

Εχει βλέψεις για είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...

Best of internet