Σάντος: «Έμεινε άυπνος όλο το βράδυ ο Κριστιάνο»

Σάντος: «Έμεινε άυπνος όλο το βράδυ ο Κριστιάνο»

Gazzetta team
Σάντος: «Έμεινε άυπνος όλο το βράδυ ο Κριστιάνο»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε δύσκολο βράδυ μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Αυστρία, με τον Φερνάντο Σάντος να επιβεβαιώνει πως ο Πορτογάλος σταρ έμεινε άυπνος.

O Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μοιραίος για την Πορτογαλία στην αναμέτρηση απέναντι στην Αυστρία, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι που σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο σταρ της Ρέαλ εμφανίστηκε χωρίς διάθεση στην προπόνηση τη Πορτογαλίας αμέσως μετά το ματς, με τον Φερνάντο Σάντος να αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Κριστιάνο έμεινε άυπνος όλο το βράδυ.

«Ο Κριστιάνο δεν κατάφερε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Την Κυριακή πίστευα πως ήμουν από τους πρώτους που είχαν σηκωθεί, όμως εκείνος ήταν ήδη ξύπνιος. Έχει νοοτροπία νικητή και αυτό θα τον βοηθήσει να επιστρέψει πιο δυνατός. Εφόσον κερδίσουμε κάποιο πέναλτι και στο επόμενο παιχνίδι μας, ο Ρονάλντο θα είναι αυτός που θα αναλάβει την εκτέλεση και είμαι σίγουρος πως αυτή τη φορά θα ευστοχήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 61χρονος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα