Στο τραπέζι η πρόταση του Παναθηναϊκού

Στο τραπέζι η πρόταση του Παναθηναϊκού

Μετά την θετική ανταπόκριση Γκιρτζίκη, ο Παναθηναϊκός καλεί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ για να συζητήσουν την «πράσινη» πρόταση για την ΚΕΔ κοινής αποδοχής!

Στο τραπέζι η πρόταση του Παναθηναϊκού

Η συνάντηση... έκπληξη του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Γκιρτζίκη έφερε την ακόμη πιο απρόοπτη στάση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος σύμφωνησε στην πρόταση του «τριφυλλιού» για αλλαγές στην ΚΕΔ, την θέσπιση μνημονίου για την διαιτησία και τον ορισμό νέων προσώπων, με τους Μπίκα, Τεροβίτσα, Καλύβα, Σταθόπουλο,  Παπαδάκο να είναι οι επικρατέστεροι.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας ζήτησε από τον Χρήστο Παναγόπουλο να περάσει το θέμα στην Σούπερ Λιγκ και στην συνέχεια να το «φέρει» στην ΕΠΟ. Οι κινήσεις λοιπόν ήταν άμεσες και το «τριφύλλι» καλεί σε διάλογο για την συγκεκριμένη πρόταση τις διοικήσεις των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ατρομήτου(λόγω της αρχικής πρότασης Σπανού) και Σούπερ Λιγκ.

Μία συνάντηση που αναμένεται άμεσα(στο επόμενο 48ωρο) με μεγάλο ενδιαφέρον και πιθανότατα να φέρει εξελίξεις στο φλέγον ζήτημα της διαιτησίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Best of internet