Ματέους και ΠΑΟΚ: Εξετάσεις, συζητήσεις, υπογραφές

Ματέους και ΠΑΟΚ: Εξετάσεις, συζητήσεις, υπογραφές

Ματέους και ΠΑΟΚ: Εξετάσεις, συζητήσεις, υπογραφές

bet365

Το μίνι σίριαλ της απόκτησης του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο συνεχίζεται, με τον ΠΑΟΚ πάντως να μην ανησυχεί καθόλου σ’ ότι αφορά την κατάληξη του θέματος.

Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται από τη Δευτέρα (20/6) στην Θεσσαλονίκη, και το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πλέον μαζί με τους εκπροσώπους του βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις τελικές συζητήσεις πριν τις υπογραφές του διετούς διάρκειας συμβολαίου.

Υπάρχουν αρκετά διαδικαστικά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν μέχρι η ΠΑΕ να είναι σε θέση να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Ματέους, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάληξη της μεταγραφής του.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει την απόκτηση του πριν από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, την Τετάρτη (22/6) το απόγευμα, στην οποία ο 33χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα