Παναγόπουλος: «Ο Γκιρτζίκης συμφώνησε για αλλαγές στην ΚΕΔ»

Παναγόπουλος: «Ο Γκιρτζίκης συμφώνησε για αλλαγές στην ΚΕΔ»

Gazzetta team
Παναγόπουλος: «Ο Γκιρτζίκης συμφώνησε για αλλαγές στην ΚΕΔ»

bet365

Ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε για την συνάντηση... έκπληξη με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, αποκαλύπτοντας πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ συμφώνησε για αλλαγές στην ΚΕΔ!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ στον ΣΠΟΡΦΜ 94, 6:

Για το λόγο της συνάντησης: «Ο Παναθηναϊκός δεν νομιμοποιεί τίποτα. Αυτός είναι ο πρόεδρος και δεν θέλει να παραιτηθεί γιατί θεωρεί ότι θα κάνει καλά. Νομιμοποίηση δεν υπάρχει όταν μιλάς και προσπαθείς να προασπίσεις αυτά που θέλεις, μιλήσαμε για ένα καυτό θέμα. Τοποθέτηση και αξιολόγηση διαιτητών, γιατί πλησιάζουν οι μέρες. Σε ένα μήνα θα έχουμε διαιτητές και αργότερα πρωτάθλημα. Θα έχουμε τα ίδια πρόσωπα και ανθρώπους; Με τις ίδιες καταστάσεις; Είναι προσωποποιημένο το 50-50 που υποστηρίζει διακαώς ο Παναθηναϊκός. Ο κύριος Γκιρτζίκης είναι πρόεδρος της ΕΠΟ.

Μιλήσαμε παλιότερα με τον κύριο Σαρρή και άλλους. Εμείς είμαστε στην πλευρά της αντιπολίτευσης και κάνουμε τις δικές προσπάθειας για να μεταβληθεί το σύστημα μέσα από εκλογές. Θα πάμε σε σημαδεμένο πρωτάθλημα πάλι; Αυτό που μου είπε: την Πέμπτη το περνάω. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να τα περάσω μόνος μου. Μου είπε “Φερ’ τα και τα περνάω την Πέμπτη που έχω συμβούλιο. Συμφωνώ με την πρόταση, φέρτε τη και την περνάω”. Με τον Κύρο Βασάρα είχε μία ένσταση γιατί είναι στην επιμόρφωση. Έχει κύρος και επιρροή στα διαιτητικά. Και το δέχθηκε. Θέλουμε να καθαρίσουμε την κατάσταση. Τουλάχιστον στη διαιτησία. Να καθαρίσει από την καχυποψία. Να έχει σβήσει. Η διαιτησία είναι κεντρικό σημείο αυτή τη στιγμή και επικίνδυνο. Μπαρουταποθήκη. Του είπα ότι ως Παναθηναϊκός πρέπει να τα περάσω από τη λίγκα. Η πρόταση που κάνουμε αναβαθμίζει την πρόταση που είχε γίνει από τον κύριο Πανόπουλο και τον κύριο Σπανό. Να γίνει ένα μνημόνιο, το οποίο μέσα από πρόσωπα θα διαχειρίζεται. Δεν πιστεύω σε κανένα και τίποτα. Προτάσεις κάνουμε. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα έχει χρησιμότητα ξένος αρχιδιαιτητής. Να δημιουργηθεί μία ομάδα και να επιλέγει και θα αξιολογεί διαιτητές για να άρει την καχυποψία”».

Για το αν είναι αισιόδοξος πως θα περάσει η πρόταση του Παναθηναϊκού από την ΕΠΟ: «Είναι θέμα του κυρίου Γκιρτζίκη, ενώ δικό μας είναι αν η πρόταση θα περάσει από τη λίγκα. Μην μπλέκουμε τις εκλογές με το άμεσο και καυτό θέμα της ΚΕΔ. Του είπα: “στις εκλογές θα χάσεις και στηρίζουμε αυτούς που θα σε ρίξουν”. Νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να έλυνε το θέμα της ΚΕΔ και της διαιτησίας. Είναι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με διάλογο και προτάσεις θα λυθεί αυτό. Ως Παναθηναϊκός πήγαμε με συγκεκριμένο θέμα και πρόταση. ΚΕΔ, ορισμοί διαιτητών και νέο πρωτάθλημα».

Για το αν είχε γνωστοποιήσει στη συμμαχία τη συνάντηση: «Είχα πει ότι θα συναντήσω τον Γκιρτζίκη. Όπως συνάντησα τον κύριο Καραμελίδη. Δουλειά μας είναι να βρίσκουμε λύσεις».

Για τη συνάντηση με τον Γιώργο Σαρρή: «Είχα πάει Χίο για να ακούσω προβλήματα και προτάσεις από ανθρώπου της περιοχής και εκεί είδα και τον κύριο Σαρρή. Το γνωρίζουν ότι κατηγορούνται για κάτι και εμείς είμαστε απέναντι».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Θα είναι κοντά το σκορ. Θα είναι ντέρμπι. Αν θυμάμαι καλά, η διοίκηση Πιλάβιου έπεσε για 9 ψήφους διαφορά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η ΚΕΔ δεν θα αλλάξει. Βάλαμε θέματα διαφθοράς, δεοντολογίας, τέθηκαν πολλά θέματα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Για τα άλλα ρωτήστε τον κύριο Γκιρτζίκη».

Για το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός αν δεν περάσει: «Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει όσες κινήσεις γίνονται να μεταβληθεί η διαιτησία. Όσο πιο κοντά στο 50-50. Κάνουμε συνεχείς προσπάθειες. Δεν σταματάμε. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να δουλέψεις προς την κατεύθυνση. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Άρα, κάνεις διάλογο. Είναι εγκαλούμενοι από τη δικαιοσύνη, αλλά αυτοί είναι τώρα εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα