Γιαννιώτας: «Η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για μένα» (gTV)

Γιαννιώτας: «Η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για μένα» (gTV)

Δημήτρης Τομαράς
Γιαννιώτας: «Η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για μένα» (gTV)

bet365

Λίγο πριν πετάξει για Αυστρία, ο Γιάννης Γιαννιώτας δηλώνει έτοιμος να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στον Ολυμπιακό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΑΝΓΚΕΝΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αυστρία μετέφερε τη δίψα και την αισιοδοξία που υπάρχει ενόψει της νέας σεζόν.

Ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στο φετινό ρόστερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στον Ολυμπιακό, είναι μια νέα χρονιά με φιλοδοξίες και όνειρα και αυτό που θέλω είναι να εκπληρώσω τους στόχους του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που είμαι εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο δεξιός εξτρέμ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος για τις υποχρεώσεις της ομάδας στο Champions League συμπλήρωσε:

«Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες, πιστεύω και εύχομαι ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη για μένα, είμαι χαρούμενος που γύρισα. Εχουμε διάθεση και όρεξη για να δουλέψουμε όλα τα παιδιά. Σίγουρα είναι δύσκολα που ξεκινάμε τόσο νωρίς αλλά με σκληρή δουλειά θα είμαστε έτοιμοι για τις πρώτες υποχρεώσεις μας».

Δείτε όλες τις δηλώσεις στο video του Gazzetta TV.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα