Στο πλευρό των Γάλλων διεθνών με... έξοδα της Ομοσπονδίας!

Στο πλευρό των Γάλλων διεθνών με... έξοδα της Ομοσπονδίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Στο πλευρό των Γάλλων διεθνών με... έξοδα της Ομοσπονδίας!

bet365

Το ποσό των 15.000 ευρώ για κάθε ματς διαθέτει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας προκειμένου οι σύζυγοι των διεθνών να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους!

Η εντυπωσιακή, Λουντιβάιν Σανιά, η πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του Μόργκαν Σνάιντερλιν και οι υπόλοιπες που ακολουθούν τους συζύγους τους σε όλα τα γήπεδα όπου καλείται ν' αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Γαλλίας, έχουν τις ανέσεις τους και όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Υπό την καθοδήγηση και τον προγραμματισμό από την υπεύθυνη Τύπου των «τρικολόρ», Ελίζαμπεθ Μπουγκόρ – Τουρνό, οι σύζυγοι των Γάλλων διεθνών παρακολουθούν κάθε παιχνίδι της εθνικής ομάδας από διακεκριμένες θέσεις, πάνω από τον πάγκο.

Είτε μόνες, είτε με τα παιδιά τους, η καθεμιά έχει 10 προσκλήσεις για να δώσει ώστε να έχει παρέα στην εξέδρα, ενώ, το συνολικό κόστος της παρουσίας τους στο γήπεδο, των καλών θέσεων και της ασφάλειάς τους, με την πρόσληψη σεκιούριτι, φτάνει στις 15.000 ευρώ ανά ματς!

Και φυσικά αυτά τα χρήματα τα διαθέτει η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, που στο φινάλε της διοργάνωσης κι εφόσον οι οικοδεσπότες φτάσουν μέχρι και τον τελικό, θα έχουν διατεθεί 105.000 ευρώ (!) μόνο και μόνο για τη στήριξη και την εμψύχωση των ποδοσφαιριστών που έχουν τις συντρόφους τους μαζί!

 

EURO Τελευταία Νέα