Κατσουράνης: «Ο ΠΑΟΚ έκανε το σωστό με τον Ίβιτς»

Gazzetta team
Κατσουράνης: «Ο ΠΑΟΚ έκανε το σωστό με τον Ίβιτς»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Βλάνταν Ίβιτς, το Euro, την εθνική ομάδα και τον αγαπημένο του προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Ο πρώην διεθνής μέσος έδειξε να είναι αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα, ζήτησε από τον κόσμο να κάνει υπομονή και να στηρίξει την προσπάθεια του Βλάνταν Ίβιτς, που την χαρακτήρισε ως προς την σωστή κατεύθυνση.

Ακόμη αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα, το Euro της Γαλλίας και την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σήμερα ο Κώστας Κατσουράνης στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το Euro της Γαλλίας και τις πρώτες εντυπώσεις:

«Θεωρώ ότι τα φαβορί θα προχωρήσουν».

Για την απουσία της Εθνικής από αυτό:

«Είναι περασμένες κουβέντες αυτές. Καλό είναι να στηρίξουμε την ομάδα από εδώ και πέρα προκειμένου να είναι η ομάδα στο Μουντιάλ. Υπάρχουν παίκτες με προσωπικότητα, αν και η προσωπικότητα χτίζεται κιόλας. Πρέπει να προσπαθήσουμε. Το να απαξιώνουμε το ίδιο το προϊόν δεν κάνει καλό».

Για την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος:

«Δύο παιχνίδια έπαιξε, τα οποία μπορούσε να τα κερδίσει και τα δύο. Έχουν καλή ομάδα, μπορούν να κερδίσουν την Ουγγαρία και να προκριθούν. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουν».

Για τον περσινό ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με έναν καλό προπονητή. Πρώτος στόχος ήταν το Europa League, τα κατάφερε να μπει στους ομίλους. Εν συνεχεία υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί και γύρω στη μέση της χρονιάς η σεζόν χάθηκε. Με τον Βλάνταν Ίβιτς στρώσανε τα πράγματα, έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του, συν τους παίκτες, φυσικά, που έδωσαν τα πάντα και έτσι τέλειωσε η χρονιά με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την παραμονή Ίβιτς:

«Για μένα ήταν σωστή κίνηση. Και η παραμονή του Τούντορ θα ήταν σωστή κίνηση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως το μάθαμε. Θέλει υπομονή. Καλή στελέχωση και υπομονή, κάτι που δεν γίνεται με την νοοτροπία και την παιδεία που υπάρχει στην Ελλάδα. Όταν αλλάξουν αυτά, θα δούμε και καλό ποδόσφαιρο».

Για τη σχέση του με τον Ίβιτς:

«Είχαμε καλή σχέση και ως συμπαίκτες και μετά που πήγε στην Κ20. Ξέρει το ποδόσφαιρο και έχει όλες τις ικανότητες. Αλλά η λέξη κλειδί είναι η υπομονή».

Για το αν εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή Ίβιτς:

«Κάποια στιγμή πρέπει να φύγει η πίεση προς τους παίκτες. Να γίνουν λίγο πιο ελεύθεροι, να τους αφήσουν να δουλέψουν και να τους στηρίξουν. Ας μην πάει μία ή έστω και δύο χρονιές καλά η ομάδα. Μπορεί την τρίτη να δούμε πράγματα που ούτε καν φανταζόμασταν».

Για το τι θέλει ο ΠΑΟΚ για να ανεβεί επίπεδο:

«Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε ήδη επίπεδο με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη. Θα ξαναπαίξει τώρα για την είσοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ και σιγά σιγά θα πετύχει το όνειρό του. Μια πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο. Θα του δώσει περισσότερη αίγλη και έσοδα. Δεν είναι εύκολο, όμως, με τις κληρώσεις που υπάρχουν. Θέλει υπομονή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικός για το πρωτάθλημα:

«Αν αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο όλοι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί».

Για το τι κρατά από τον ΠΑΟΚ:

«Πέρασα ωραία χρόνια στον ΠΑΟΚ και έπαιξα πολλά παιχνίδια για τόσο λίγο που έμεινα. Φτάσαμε πιο κοντά από ποτέ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρώ ότι αν είχαμε τον κόσμο θα είχαμε περάσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα