Παναθηναϊκός και Γκιρτζίκης τα είπαν για την ΚΕΔ

Παναθηναϊκός και Γκιρτζίκης τα είπαν για την ΚΕΔ

Gazzetta team
Παναθηναϊκός και Γκιρτζίκης τα είπαν για την ΚΕΔ

bet365

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη με θέμα τη νέα ΚΕΔ.

Μπορεί Παναθηναϊκός και ΕΠΟ να βρίσκονται σε «πόλεμο» εδώ και καιρό, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τις δύο πλευρές από να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου να βρουν μία λύση για τους πίνακες διαιτησίας στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν το κυρίαρχο θέμα στην συνάντηση του Χρήστου Παναγόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει οτι έχει σχέση με ΕΠΟ, ΚΕΔ κτλ, με τον Γιώργο Γκιρτζίκη την Τρίτη το μεσημέρι.

Ο εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», συνοδευόμενος από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να αλλάξει την σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, βάζοντας ένα πρόσωπο που θα είναι κοινής αποδοχής και από τις δύο πλευρές.

Αυτό το πρόσωπο, πιθανότατα ακούει στο όνομα του Γιώργου Μπίκα, τον οποίο μάλιστα είχε προτείνει δημοσίως και ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Σίγουρα το ερώτημα που γεννάται, μετά το ραντεβού αυτό, αφορά το πως ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε τέτοια κόντρα με την Ομοσπονδία δέχθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί της για να συζητήσει για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Επ' αυτού λοιπόν οι «πράσινοι» υποστήριζαν οτι σταθερά καταθέτουν τις προτάσεις τους στα αρμόδια όργανα, όποια και αν είναι αυτά. Όπως είχαν κάνει προ μηνών στην Λίγκα και στον Γιώργο Μποροβήλο, έτσι έκαναν και σήμερα στην ΕΠΟ με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Επίσης το ραντεβού αυτό αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διάθεση από πλευράς Ομοσπονδίας να κατανοήσει την μεγάλη ανάγκη για διορθωτικές κινήσεις.

 

Τελευταία Νέα