Τσεχία – Τουρκία: Αναγκασμένες να ρισκάρουν

Gazzetta team
Τσεχία – Τουρκία: Αναγκασμένες να ρισκάρουν

bet365

Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν Τσέχοι και Τούρκοι με στόχο να βρεθούν στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΤΣΕΧΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ
ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 531
AΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ: 2.20 – 3.25 – 2.70
ΩΡΑ/ΤV: 22:00 / ΕΡΤ2
ΓΗΠΕΔΟ: ΣΤΑΝΤ ΜΠΟΛΑΡΝΤ ΝΤΕΛΕΛΙ (35.000), ΛΑΝΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Παράδοση: Οι Τσέχοι υπερέχουν στην προϊστορία των δύο αντιπάλων, έχοντας πέντε νίκες. Τρεις φορές οι Τούρκοι πήραν τη νίκη ενώ μία φορά οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Για περίπου 75 λεπτά οι παίκτες του Βρμπα δεν έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο με αντίπαλο την Κροατία. Βρίσκονταν 2-0 πίσω, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει και πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Στο τελευταίο τέταρτο ωστόσο, οι Τσέχοι αφυπνίστηκαν, πίεσαν τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να... κλέψουν έναν βαθμό που τους κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης. Αρχικά ο Σκόντα μείωσε σε 2-1 ενώ ο Νέτσιντ έγραψε το 2-2 λίγο πριν τη λήξη, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Μπορεί επιθετικά να έδειξαν κάπως βελτιωμένοι, ωστόσο στο αμυντικό κομμάτι δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν τις επιθετικές προσπάθειες των Κροατών, που τους άσκησαν τεράστια πίεση. Για να έχουν ελπίδες να βρεθούν στα νοκ άουτ χρειάζονται μόνο νίκη, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορούν να καταλάβουν ακόμη και τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο προηγούμενο, Νέτσιντ, αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα. Δεν είναι διαθέσιμος ο έμπειρος μέσος, Ροσίτσκι, του οποίου τη θέση πιθανότατα θα πάρει ο Σελασιέ.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Δεύτερη κάκιστη εμφάνιση για τους Τούρκους και νέα ήττα, από την Ισπανία αυτή τη φορά (3-0). Δεν μπόρεσαν μάλιστα να βρουν δίχτυα στις δύο πρώτες υποχρεώσεις τους στο EURO, έχοντας παρουσιάσει ελάχιστα πράγματα στο δημιουργικό τομέα. «Λίγοι» έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμής οι ηγέτες της ομάδας, Τουράν και Τσαλχάνογλου που ακόμη ψάχνουν τα πατήματά τους. Οι δύο τους έχουν βρεθεί στο στόχαστρο, ενώ έντονες ήταν και οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ομάδας στη διάρκεια του ματς με τους Ισπανούς. Παρά την απογοητευτική παρουσία της ομάδας, ο Τερίμ δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε σημαντικές διαφοροποιήσεις αναφορικά με το αρχικό σχήμα . Σκέψεις για αλλαγή του επιθετικού, με τον Τόσουν να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Μπουράκ Γιλμάζ, που δεν βοήθησε στο τελευταίο. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του βασικού μέσου της Ντόρτμουντ, Νούρι Σαχίν, στην ενδεκάδα. Δύσκολο το έργο της αναφορικά με την πρόκριση, καθώς χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον δύο τέρματα διαφορά για να παραμείνει στο... κόλπο.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΤΣΕΧΙΑ (4-1-4-1): Τσεχ - Καντεράμπεκ, Χούμπνικ, Σίβοκ, Λιμπέρσκι - Πλασίλ - Σελασιέ, Σκάλακ, Κρέιτσι, Ντάριντα – Νέτσιντ

ΤΟΥΡΚΙΑ(4-5-1): Μπαμπατσάν - Γκονούλ, Τοπάλ, Μπαλτά, Ερκίν - Τουράν, Τουφάν, Ινάν, Σεν, Τσαλχάνογλου - Τόσουν

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τη λογική πως σε καμία από τους δύο ομάδες δεν... κάνει η ισοπαλία, είναι δεδομένο πως αμφότερες θα εμφανιστούν ιδιαίτερα επιθετικές. Οι Τούρκοι άλλωστε είναι αναγκασμένοι να βρουν τουλάχιστον δύο τέρματα, κάτι που σημαίνει πως ο Τερίμ θα πρέπει να πάρει ρίσκα από νωρίς μέσα στο ματς. Βάσει όλων αυτών το over έχει αξία στο 2.05 του ΟΠΑΠ.

 

EURO Τελευταία Νέα